onsdag 4. mai 2011

Tap i serieåpningen


Da ble det tap i årets første seriekamp. Vi tapte 5-3 mot Nexans. Etter en jevn start, satte etterhvert Nexans i gang et godt angrep. Kenneth A selger seg på kanten av 5-meteren, Nexansspillerern drar seg fint på tvers av banen og skyter godt mellom bena på Kenneth A og i mål. Selv om en engasjerende og god kameramann forsøker å legge skylden over på andre, er det vel ingen tvil hvem syndebukken er. Video av målet ligger over.
                                                                       
Etter scoringen hever vi oss fint. Tar over mer av banespillet, selv om vi fortsatt er unøyaktige i pasningsspillet. Mattis er uheldig med et mottak, går i bakken og vrir seg i smerte. Noen lurte vel på om han hadde sett for mye på Barca-Real, men etter en liten stopp i spillet er det klart at han har tråkket over og dermed er ferdigspilt for kvelden. Tror jammen denne situasjonen også er på videoen.
1-1 kommer etter at Kenneth A vinner ballen midt på banen. Han avanserer inn i en boks med fire svære Nexansspillere, blir stygt stemplet i låret og skaffer laget frispark. At det kun ble gitt tilsnakk i den situasjonen er en skandale! Men: Vidar legger ballen fint til rette, sikter seg forbi femmannsmuren til Nexans og kliner ballen i lengste kryss. Pent!
Så havner vi på hæla igjen. Gjermund kaster til Kenneth S, som spiller videre til Vidar. Ingen sier fra at en motstander kommer. Nexans snapper ballen og alene med Gjermund fastsettes pauseresultatet til 1-2.

Vi bestemmer oss for å spille mer ball og ha høyere press i andre omgang. Det funker egentlig dårlig. Vi mister ballen ganske raskt og blir kontret i senk til 1-3.

2-3 kommer etter et flott raid av Øivind. Han drar seg inn i feltet, drar av en fire fem svimle Nexansere og dundrer ballen fint i hjørnet.

Ikke lenge etter blir vi kontret på igjen. Enkelt Nexansspill sikrer 2-4 og like etter 2-5.

Vi setter alle kluter til, spiller uten sikring bak, og med mange mann i angrep. Uttelling får vi også da Pål Harald drar seg fint til dødlinjen og spiller 45 ut til en ventende Vidar, som enkelt setter den inn. Ferdigscoret egentlig.

Kampen ebber ut med 3-5. Et skuffende resultat, vi hadde håpet på bedre. Men det kan jo bare gå en vei...

Laget: Gjermund, Kenneth S, Vidar, Kenneth A, Mattis, Hans Martin, Øivind, Ole Bent og Pål Harald.

Mål: Vidar 2 og Øivind



1 kommentar:

  1. Fått skuffelsen litt på avstand nå, vi skal vel ikke grave oss helt ned, men vi må selvsagt heve oss for ikke å bli akterutseilt og jumbo i dette ulvelaget. Til tider kjører vi jo kampen, men overgang fra innefotball til tørr grusbane var vanskelig. Vi tar oss for dårlig tid, slår vanskelige pasninger, misse på lette pasninger og mottak og selger oss billigere enn de mest slitne tøser.

    Vi har mildt sagt mye å jobbe med, dog hadde vi litt uflaks også. Vi måtte jo hele tiden jage etter og Nexans kunne ligge dyyyyyypt med 4-5 mann og satse på at et par gode spisser fiksa resten. Hadde vi hatt uavgjort eller ledet ville vi kanskje vært litt roligere?

    Kenny har lovt å begynne å dele ut poeng til våre beste menn. I går var det få som fortjente altfor mye kredd, men Pål fremsto vel som den som gjorde mest fornuftig med ballen og med noe som kunne minne om ok teknikk. Vidar skårer to mål hvorav et kjempefint og det fortjener jo en stjerne i boka. Gjermund sto stødig i kassa, målene var det vel ikke så mye å gjøre med og den som frivillig tar på seg keeperhanskene fortjener ros og ikke ris.

    Ellers synes jeg manken til Ole Bent gjorde en meget god figur. Langt og tett i en retrofrisyre som så sin storhetstid i skiftet mellom 79 og 80 tallet. Til neste kamp bestiller vi et par matchende kløtsje-koteletter, da har vi en stor profil.

    SvarSlett