onsdag 25. mai 2011

Seier mot UMB også

Da er nok en seier i havn, og vi klatrer videre oppover tabellen. Vi startet kampen mot UMB forrykende og tok ledelsen allerede etter 16 sekunder. Espen får ballen etter avspark og spiller den over til Kenneth A. Kenneth A ser opp og finner Pål Harald som flikker gjennom Henning. Henning avslutter flott og kontrollert. 1-0 og pangstart på matchen. Vi  leder og UMB har enda ikke touchet matchballen.

Så sovner vi. Gjør enkle pasningsfeil. Er sløve i presset på ballfører og virker totalt uinteresserte. UMB får lov å holde på kula, spasere seg gjennom og dra opp noen sjanser. Midtveis i omgangen får de også uttelling. Dårlig press på ballfører gjør at UMB kommer tre mot to. Når presset fortsatt ikke er tilstede når UMB er på vår 5-meter blir det vanskelig å forhindre mål. 1-1 holder seg til pause.
Det er  en ganske misfornøyd gjeng som samles i pausen. Sjelden har det vel vært så stille i nkbil-leiren etter en omgang med fotball. Vi blir enige om å øke presset på ballfører, og å spille mer langs bakken med større bevegelse. Vi starter omgangen bra. Er mer aggressive i presset og spiller oss til sjanser.
Den viktige 2-1 scoringen kommer også omsider. Øivind kjører rundt med halve UMB-laget både en og to ganger før han finner en luskende Gjermund på motstanders mållinje. Alene på streken har Gjermund få problemer med å score.
Vi fortsetter presset og skaper en del halvsjanser. Uttelling får vi igjen når Espen G er fint frempå etter litt frem og tilbake etter en corner. Ballen blir spilt inn til Gjervan, som i mottaket vrikker og vrir seg løs, og sender avgårde et ok skudd. Ballen finner heldigvis nettmaskene og gir oss en mer komfortabel ledelse.
Etter 3-1 scoringen kontrollerer vi det hele i land. Petter F, som stod i kassa i andre omgang, har full kontroll bak der. Tror han bare er borti ballen når han har utspill, så særlig mange målsjanser skapte ikke UMB heller.
Alt i alt et greit resultat etter en middels kamp. 3 nye poeng i banken.
Laget: Gjermund, Espen G, Kenneth A, Henning, Øivind, Per Johan, Petter F, Christian S (debut) og Pål Harald.
Mål: Henning, Gjermund og Espen G.