torsdag 19. mai 2011

Seier mot Sunnaas

Da er sesongens første seier i boks. 9 topptrente idrettsutøvere møtte friske og uthvilte til kamp mot Sunnaas i duskregnet på Dalbanen.

Kampen startet ganske jevnt og med få sjanser. Etter ca fem minutter er det likevel Sunnaas som tar ledelsen. Øivind markerer fint ut mannen sin, men blir dyttet inn i ballens bane av en overivrig Sunnas'er. Ballen treffer Øivind og går i mål. 1-0 til Sunnaas.

NKBIL tar så over mye av banespillet og spiller seg til gode sjanser. 1-1 kommer etter at Henning spiller en nydelig stikker i bakrom til Pål Harald. Pål har timet løpet sitt godt og hadde få problemer med å score.

Vi fortsatte presset og like etter utligningen fikk vi frispark. Steinar la ballen til rette og siktet seg inn. Øivind kom på et fint løp og headet inn ledelse 2-1.

3-1 kom like etter. Corner fra Steinar fant en umarkert Per Johan. Luftens konge hadde ingen problemer og styrte ballen fint i mål.

3-2 kommer etter mange ufine triks fra Sunnaas. Først blir Øivind holdt når han forsøker å stoppe en overgang. Så blir også Kenneth holdt fast. Dermed blir det vanskelig for Steinar, som eneste forsvarer, å hindre scoring.

Vi mobiliserer igjen etter scoringen, og skaper noen brukbare målsjanser. Et fint veggspill mellom Øivind og Pål Harald ender med at Pål skyter utagbart ned i hjørnet til 4-2, som også holdt seg til pause.

Andre omgang har vi god kontroll på. Sunnaas går litt lei og blir småsure. Vi holder på ballen og er komfortable med resultatet.

Etter et langt Sunnaasangrep får imidlertid Kenneth klarert. Ballen havner hos debutant Henning, som fint drar av en mann og scorer sikkert. 5-2.

Kampen ebber ut med 5-2 og årets første seier er dermed sikret.