torsdag 9. september 2010

Tap mot Asko Øst

Åtte revansjelystne gutter møtte til kamp hjemme på Dal stadion mot Asko Øst. Asko hadde tydeligvis mobilisert bra, for dette var en helt annen motstand enn den vi møtte når vi knuste dem i vår.

Vi startet litt passivt og lot Asko bruke sin fysikk og løpskraft. De tok også ledelsen på et fint angrep.

Etter scoringen tok vi over en del av spillet. Vidar raidet fint opp gjennom midten og satte inn utligningen til 1-1.

Så sovner vi igjen. Kombinasjonen slett markeringsspill og unøyaktige pasninger er ikke den beste. Kenneth mister for andre kamp på rad ballen på vei fremover, Asko kontrer og tar igjen ledelsen 2-1.

3-1 og 4-1 kommer også i løpet av omgangen.

Etter pause blir vi enige om å presse høyere når deres keeper har ballen. Vi lykkes godt og stressser motstanderen mye i perioder.

Lønn for strevet får vi også når Espen spiller fint inn til Petter R. Petter gjør ingen feil og kliner inn kampens siste mål. Tap 4-2 altså.

Laget:
Ole Bent, Petter R, Vidar, Øivind, Gjermund, Kenneth, Espen Gjervan og Pål Harald.

Mål:
Vidar og Petter R.

1 kommentar:

1. Mobbing og baksnakking er ting vi ikke vil ha på skolen og ei heller på bedriftsidrettslaget.
    Nkbil bloggens representant overhørte en samtale, hvor jeg tror Ole Bent var ordfører, som handlet om at med Øivind på benken vant vi 2-1, med Øivind på banen tapte vi 3-0. Samt generell missnøye med for langt ballinnehav og hyppige balltap av denne.

Nkbil bloggen kan jo ikke si seg annet enn enig i at statistikken var dårlig for Øivind denne gangen, og prestasjonen stod nok ikke til mer enn NG+, men han gjorde nok så godt han kunne og ingen bør alene få skylda for tapet på denne måten.

I en kommentar til dette sier Øivind : "Akkurat ja, jeg må si jeg er overasket over kritikken. Slik statistikk er jo vanlig å operere med i ishockey, men sjelden i fotball. jeg vil ikke gå ned på det nivået som blir lagt opp til her med å skylde på hverandre. Jeg vil heller benytte anledningen til å spørre om det er noen på laget som mangler et par polvotter som ble gjenlagt ved det målet vi forsvrate oss fra i andre omgang? Må si det er merkelig at noen bruker polvotter på denne tiden av året, er jo ikke så kaldt ennå. Hanskene kan hentes på nkbil's hittegodskontor.