tirsdag 31. august 2010

Cup-eventyret er over...

Da var vi igjen utslått i semifinalen i cupen. Åtte sterke menn møtte overmakten på Tømtebanen mandag ettermiddag.

Første omgang er vel årsbeste for Nkbil. Vi hadde høyt press og korte avstander mellom lagdalene. I tillegg kriget vi godt på hver ball.

Politiet hadde noen halvsjanser, men en meget god Kristian A i mål, stoppet det som kom av farligheter.

Vi hadde også noen farlige sjanser, bl.a et supert brassespark av Petter. Mål ble det derimot ikke og 0-0 til pause.

Vi fortsatte presset og det gode spillet også i staren av andre omgang. Det holdt ca. 10 minutter før den første polisscoringen kom. Godt politispill og en bra vending av spissen, gjorde at nullen sprakk.

2-0 kom like etterpå men vi fortsatte å krige. Pål Harald pådro seg et soleklart gult kort da han forsøkte å stjele med seg en politiuniform.

3-0 og 4-0 kom også etterhvert og kampen var i realiteten kjørt. Det hjalp lite at Petter R hadde en nydelig scoring på et langskudd til 4-1 før kampen ble punktert med 5-1 scoringen til politiet.