onsdag 22. september 2010

Seier i årets siste kamp

Da er sesongen over for denne gang. Ti sultne spillere møtte klare til å knuse UMB på Dalbanen. Vi startet godt og spilte ballen fint langs bakken. Det gikk ikke lenge før Øivind tok ansvar. Fra egen banehalvdel gikk han runde på runde rundt både seg selv og svimle UMB'ere, før han avsluttet med å knuse ballen i krysset. Nydelig!

2-0 kom ikke lenge etter. Vidar ville ikke bare ha nye strømper, men også nye sko. Han fulgte godt opp i et fint NKBILangrep og satte ballen utagbart inn i hjørnet bak en forfjamset keeper. Forgylte støvler er på vei...

3-0 kom etter et langt innkast fra Petter F. Han fant en slu Gjermund som hadde sneket seg inn i boksen. Ringreven fra Lierne gjorde ingen feil da han lobbet fint over keeper og inn i hjørnet. Pris for årets lengst tå kan komme i din retning, Gjermund.

Scoring i mot måtte vi også med oss. Et ok UMBangrep treffer foten til en av spissene. Kristian A ser ut til å ha kontroll, men ballen får en lei bue og havner i målet. 3-1 til pause altså.

Vidar tar over for Kristian A i målet i pausen. Andre omgang starter som den første. NKBIL presser og spiller fint langs bakken. Det tar ikke lang tid før Pål Harald kommer seg fint løs på venstrekanten. Innlegget langs bakken er perfekt, Kenneth hopper over og setter sperre for UMBforsvareren, slik at ballen havner hos en Kristian A på løp. Alene med keeper har han problemer med å øke ledelsen til 4-1.

4-2 kommer etter at Kenneth helt sovner på backen. Han er sikker på at ballen skal trille ut over sidelinjen. I stedet blir den fanget opp av en lynrask UMB'er, og spilt inn foran goalen. Der er ingen andre enn en UMBspiss (og selvsagt da ikke en lat og sløv NKBILforsvarer). Alene med Vidar setter han lett inn 4-2.

UMB presser videre for utligning og i kampens hete blir Kenneth stygt sparket i låret bakfra. Han blir liggende i store smerter og må hjelpes av banen. Utrolig nok slipper den rå UMBspissen gult kort. Laget må roteres på, men Kristian A og Bjørnar tar ansvar i forsvaret etter at kapteinen må ut.

5-2 kommer etter et flott angrep. Kristian E for ballen etter et flott innlegg. Han gjør ingen feil da han klinker ballen rett i goalen til 5-2.

UMB presser på for flere goaler. Vidar gjør noen praktredninger, men må gi tapt en gang. 5-3 er et faktum.

Høyt UMB press gir store rom for kontringer. Øivind drar seg fint løs på midten, kommer alene med keeper og spiller uselvisk frem en Petter F i soleklar offsideposisjon. Siden det ikke er med offside i 7'er bedrift, blir scoringen godkjent, sesongen til Petter F reddet og seieren sikret.

Flere mål blir det ikke. Vi vinner 6-3 og har seks forskjellige målscorere. Håpet ligger nå i at Follo politi gjør jobben sin mot Asko Øst, slik at også plassen i den øverste divisjonen blir reddet.

Laget:
Vidar, Kenneth, Kristian A, Kristian A, Gjermund, Øivind, Petter F, Bjørnar, Per Johan og Pål Harald.

Mål:
Øivind, Vidar, Gjermund, Kristian A, Kristian E og Petter F.

5 kommentarer:

  1. I e en objektiv tilskuer som såg kampen. I synes at banen beste spiller heilt klart va han lyse kjække karen i NKBIL's forsvar. I trur ikkje han scora, men hadde det ikkje vært for I....nei I mener han, så hadde nok resultatet blitt annerleides. I mener han var ein komplett fotballspiller, fart, teknikk og pasningsfot. I trur han kanskje e god nok for høgare divisjona.

    med fotballfagleg hilsen Jon E. Vret.

    SvarSlett
  2. Skulle akkurat til å si det samme! Selv om jeg ikke stod på sidelinjen i går, har jeg hatt det inntrykket av han hele (eller heile, som du sier) sesongen! Han burde virkelig prøvespille for Follo!Eller bli.. f.eks manager neste år! For en spiller!

    Hans M

    SvarSlett
  3. Enig i at "I" gjorde en god figur i går, og det gjorde mange også. Innlegget Kristian E. scoret på var forøvrig en corner satt av Petter F., noe som gjør at han kommer opp i ett mål og to målgivende i kampen: player of the day? Trolig ikke......
    Player of the day må være hele laget, gode, sterke, robuste, uredde stoppere og midtbanespillere som uten å mukke gikk inn i motstanderne for å vinne ballen tilbake og sende den opp til gode og offensive medspillere som til slutt fikk seks nettkjenninger. Lagseier, med meget god coaching av oppmann og kaptein Kenneth. Noe som forøvrig skulle tilsi at oppmannskifte debatten blir lagt død. KENNETH HAR TILLIT. KENNETH TREKKER SEG IKKE. jeg ser faktisk for meg overskrift i AMTA: KENNETH FORTSETTER Å LEDE NKBIL....spillerne på NKBIL er meget fornøyd med at oppmannen fortsetter. "Nå kan vi gå inn i vintertreningen med ro i laget", sier en av spillerne.

    SvarSlett
  4. Enig i mye av det manager Kenneth skriver i innlegget over her. Laget var veldig homo-gent i denne kampen. Vi stod sammen som en enhet, alle gav jernet. Kudos til Per-Johan som aldri sluttet å nikke selv om legen fraråder det på det sterkeste.....

    Nå må vi legge planene for å få en verdig bankett - i fjor ble jeg eksludert, i år skal jeg vinne banketten.

    -Hilsen elegant og lat leiesoldat

    SvarSlett
  5. Selv om jeg ikke så kampen, mener jeg at "I" helt klart var banens beste! Gode, lange og befriende avklaringer, helt sjef i lufta (sliter litt med hår i panna, bør vurdere pannebånd)og pasninger harde som skudd. Spiller med stoisk ro, hovmesterblikk og han trenger nesten ikke bytte, kondis som en god maratonløper.

    Ove Røs Ler

    SvarSlett