mandag 13. september 2010

Nok et tap, vil det ingen ende ta?

Da har vi fire tap på rad, etter at en jevnspilt og tett kamp mot Sunnaas endte med 1-2 tap.

Vi starter kampen ganske bra og har egentlig kontroll. Vi er 10 mann og har splitter ny keeper i Roar. Allikevel kommer det en scoring i mot på slutten av første omgang. Et Sunnaasangrep blir avsluttet, men Roar redder fint. Ballen spretter opp i Vidar og får en kjempespinn. Den treffer bakken akkurat i det Kenneth skal klarere, og spinnen gjør at den spretter stang inn.

Vi hever oss etter scoringen og er VELDIG nære utligning da Per-Johan smeller ballen i krysstanga og ut.

Ellers ble første omgang krydret av nok et gult kort til mr. Sørensen. Etterslengen er grei nok den og kortet er klart. At det nesten skifter farge er ikke fullt så greit. Når dommer har blåst tre ganger og spilleren fortsatt ikke gjør tegn til å komme han i møte er det fort gjort at kortet skifter farge enda en gang. En mann mindre resten av kampen ville vært ekstra surt. Skjerpings!

Vi presser høyt og har større tempo i andre omgang. Scoring får vi også da Per-Johan er fint framme på en retur fra keeper og smeller inn 1-1.

Det holder seg uavgjort en stund, før en Sunnaaspiller ofrer livet idet han stuper fram mellom keeper og stanga. Kenneth ser han ikke og skal klarere ballen. Foten hans er ti cm fra hodet til Sunnaaspissen som allikevel ikke trekker seg. Han kriger dermed inn 2-1 ledelse til Sunnaas.

Vi presser høyere etter scoringen og er nærme en ulikning da Espen Gjervan legger et lurt frisparkfoten til en umarkert Kenneth. Skuddet blir desverre reddet på streken av en forsvarer og kampen ebber ut.

Nok et surt tap i en kamp vi fortjener å poeng i.

Laget:
Roar, Vidar, Kenneth, Espen Gjervan, Hans Martin, Kristian E, Kristian A, Petter R, Per-Johan og Pål Harald.

Mål:
Per-Johan

Gult kort:
Hans Martin

3 kommentarer:

  1. Nkbil har maks uflaks, ballen ruller ikke vår vei, dommerene er ustanselig ute etter Sørensen, vi har oppoverbakke og motvind i alle omganger, motstanderlagene scorer på ALLE sine skudd, vi skyter stang ut, men har faktisk vært klart BEST i de fire siste kampene. For å gå til festen hos Gjermund med godt humør og "dette-har-vært-en-knall-sesong-stemning", vil det bli særs viktig med seier i siste kamp.Og det greier vi!!!!
    Kenneth har tillit og full støtte i spillergruppa! Bedre manager skal man lete lenge i Follo etter...

    SvarSlett
  2. Til mitt forsvar må det sies at det ikke ble kort for en takling, eller ettersleng som journalisten formulerer det. Jeg fikk gult kort fordi jeg hoppet etter at fløyten var blåst, og på den måten "hindret" frisparket til motstanderen. Men ja, det gule kan fort bli rødt- men det kan også mitt sinne:-)
    We love you Kenneth

    SvarSlett
  3. jeg har lenge ventet på at kritikken mot manageren skulle komme. Nesodden har surfet på en medgangsbølge i et par sesonger nå, der de gode resultatene har kommet på løpende bånd. Vi snakker cupfinaler, semifinaler, opprykk og til og med vårsesongen var jo over enhver forventning.

    Det er når du er på toppen at det gjør vondt å falle til bunnen, og det er jo det nkbil har gjort nå. Det har blitt mange knappe tap og vips så er nedrykk et aktuelt scenario. Jeg tror bestemt ikke at vi har feil manager, ingen kunne gjort en bedre jobb, men det er også mulig for dagens manager å gjøre ting annerledes inn mot neste kamp. Det er jo p.d kun en som har konfrontert manageren og krever forandring, og det er manageren selv.

    Det som slo meg i forrige kamp var hvor ulikt spillerene angrep kampen på. Noen ville løpe og kjempe til blodsmaken kom sprutende inn i kjeften(kenneth, vidar, pål), noen ville dasse rundt og kjæle med kula(øivind) noen ville stå imål å klage på alt og alle(ole bent), og noen(gjermund, espen og petter) gjorde en kombo av ulike ting, dvs litt dassing, litt kjemping og litt klaging.

    Det virker som om vi nå fokuserer veldig på resultatene, men vi burde jo fokusert på prestasjonene. Hadde vi forventet å spise kirsebær med elitelagene uke etter uke? Nei, absolutt ikke. Vi forventet buksevann og ydmykelser på løpende bånd, men slik har det ikke gått. Vi har bitt godt i fra oss og skrapa lakken til de fleste lag. Vi har 1 kamp igjen, og den kampen bør det være enkelt å motivere seg forl.

    full innsats, full spiker, full rulle - fra start til mål, om det så blir tap eller vinn kan vi ta ferie med et fornøyd sinn.

    Jeg stiller neste onsdag

    mvh Ari

    SvarSlett