tirsdag 17. august 2010

NKBIL- UMB (4-5) Tømtebanen 16.08

Ja, så var høstsesongen i gang og første motstander var UMB. Kampen skulle egentlig vært spilt før sommerferien, og da hadde nok resultat vært i vår favør. Men da 6 sugelystne spillere entret banen var motet på topp, og gleden over å være i gang enorm. 1 omgang inneholdt 2 ”flakse” mål fra motstanderen, men vi klarte heldigvis (med vårt gode tekniske spill og brasilianske flikk-flakk) å gå til pause med 2-2. Vi startet frisk i 2. omgang men fikk kjapt noen kjappe mål i mot oss. Petter stod glimrende mellom stengene, men flaksen til UMB fortsatte og vi måtte jobbe mer for å til noe foran motstanderens mål. Flere store sjanser klarte vi å produsere, men det var det å ballen mellom stengene som gjenstod for vår del. Vi satte opp trøkket mot slutten, og da stillingen var 5-4 til UMB minutter før slutt, var vi nære på en utligning flere ganger. Storspill fra Nkbil`s spillere resulterte ikke i noe annet en frustrasjon, og vi måtte dessverre nøye oss med tap. Dette er et lag vi helt klart slår i returoppgjøret - for disse Nesodden -spillerne har mer å gi!

Følgende puttet på Tømtebanen:
Petter Rustad: 2
Pål Harald: 1
Kristian: 1

Laget:
Petter F, Petter R, Kristian A, Vidar, Hans Martin, Bjørnar og Pål Harald.

Som vår kjære lagleder så fint sa det på SMS etter kampen: Dette var et hederlig resultat, gutta!