onsdag 25. august 2010

Seier mot Coop Langhus

Da var vi ordentlig i gang igjen med seier. Vi møtte Coop på Tømte.

Kampen startet jevnt og sjansefattig. Vi jobbet godt på midtbanen og hadde god kontroll på Langhusspillerne.

God jobbing og bra press skulle etterhvert gi resultater. Ballen ble spilt fint opp i laget og endte med en duell foran mål. Mattis slenger seg frem og pirker ballen i mål. 1-0. Etter scoringen setter coop opp tempoet og det tar ikke lang tid før de utlikner til 1-1.

Vi fortsetter det gode presset og stresser motstanderen ved hvert utspill fra keeper. Dette gir etterhvert resultater. Kenneth snapper opp ballen, spiller fram Vidar som drar av et par mann og avslutter kontant til 2-1.

3-1 kommer etter et godt angrep. Kristian E setter ballen pent opp i hjørnet.

3-2 kommer etter dårlig press fra NKBIL. Langhusspissen får god tid til å score på en ellers god Gjermund i mål. 3-2 holdt seg til pause.

Etter pause går vi opp til 4-2. Nok en gang er det Mattis som slenger seg frem og får pirket ballen i mål. 2 mål og store skrubbsår på begge bein må vel sies å være godkjent uttelling en mandags ettermiddag.

Coop satte inn et stort press og jaget utligning. De fikk 4-3 scoring etter et langt oppspill. Gjermund og keeper Bjørnar gikk opp i samme duell, ingen av dem vant denne duellen og ballen havnet i beina til en coopspiller. Han fikk en enkel oppgave med å sette ballen i det åpne målet.

Presset ble stort etter denne scoringen, men vi var farlige på kontringer. Pål Harald fikk tilslutt ballen alene med keeper og punkterte kampen til 5-3.