tirsdag 15. september 2009

Nok en uavgjort kamp

Nest siste serierunde var hjemme mot Rockelegionærene mandag 14/9. etter mye om og men var det 10 mann som møtte til kamp.

Kampen startet med et visst press fra legionærene. Nkbil ble presset bakover, brukt som rundingsbøyer og ble løpende i mellom tente motstandere. Presset gjorde at det ikke tok lang tid før et godt Rockelegionærskudd fant veien inn i nettmaskene bak en sjanseløs keeper Vidar.

Nkbil tok seg kraftig sammen etter den dårlige starten. Pål Harald var livlig på topp og fant etterhvert ut av samspillet med Kristian A. Dette resulterte i at Pål ble spilt fint gjennom av Kristian og utlignet til 1-1.

Etter utligningen gikk det fort. Kristian A var spillesugen til de grader, ryddet opp i stor stil bakover og var en konstant trussel for motstanderen i en 10 minutters periode. Kristians skuddfot stod også i stil til storspillet. To ganger fikk han skuddmuligheten og to ganger føk ballen i nota. 3-1 til Nkbil og full kontroll.

Så er det dette med at vi slutter med å spille fotball da. Fra full kontroll på kampen, slipper vi Legionærene inn i kampen. Vi blir dratt ut og ligger altfor skjevt og lavt i banen. Det blir enkelt for motstanderen å spille oss ut igjen. Først gjør de en god prestasjon med et glimrende utagbart skudd til 3-2 før et ikke fullt så godt skudd også etterhvert finner veien inn i mål. 3-3 til pause.

Andre omgang blir jevnspilt og begge lag har sine muligheter. Det er imidlertid bortelaget som scorer først og tar for andre gang i kampen ledelsen 4-3 med 10 minutter igjen av kampen. Dårlig press på ballfører og for mye rygging gjør at Rockelegionæren får en grei jobb med avslutningen.

De siste 10 minuttene girer nkbil opp et par hakk og kjører matchen. Vi brenner noen gode muligheter, men har alt spillet og skaper mange sjanser.

Etter mye godt spill havner ballen tilslutt hos Kenneth. Han får kontroll på kula og sender i vei et ok skudd med venstreslegga. Ballen hopper bortover på den ujevne matta og sniker seg inn borte ved stolpen. 4-4.

Vi fortsetter presset resten av kampen, men kommer ikke nærmere enn et skudd fra Kenneth i stanga. Vår andre uavgjorte kamp av to mulige er et faktum, men 3. plassen i serien er i hvertfall sikret med dette resultatet.

Laget:
Vidar, Mattis, Nils Petter, Kenneth, Gjermund, Hans Martin, Øivind, Kristian E, Kristian A og Pål Harald.

Mål:
Pål Harald, Kenneth og Kristian A 2

3 kommentarer:

  1. Det er så bra at noen lager referat. Andre vet jo ikke helt hva som skjedde under kampen...

    SvarSlett
  2. Slik ser tabellen ut FØR man har tatt med vår uavgjort mot Rockerne. Da Nexans slo Nille er andreplassen vår med seier mot norgesbuss i siste kamp. En besnærende og skremmende tanke.

    Apropos kampen var de tnoe litt dødt over NKBIL, det hjalp ikke at Kristian E ble skadet og at Øivind måtte spille noen bytter for Kristian A som også sleit med skader/pusten. Det hadde vært jævli surt å tape den kampen da vi tross alt var et hakk bedre enn dem når vi kjørte full trøkk.




    Tabellen: 2.div. 7'er Follo Lag S V U T Målf. P
    1. Nesodden Kommune B.I.L. 10 7 1 2 45 - 28 22
    2. Nexans 9 7 0 2 32 - 21 21
    3. Nille 10 6 1 3 46 - 30 19
    4. Rockelegionærene 9 5 0 4 40 - 38 15
    5. Norgesbuss Oslo B.I.L. 10 4 1 5 41 - 57 13
    6. Børresen 10 2 2 6 29 - 32 8
    7. Ski Kommune 10 0 1 9 24 - 51 1

    SvarSlett
  3. Rykter sier at Kristian A. sine to mål var karrierebeste for hans vedkommende. Utrolig bra at han viser formtopp akkuratt når det ser ut som vi glipper taket på en medalje i serien. Opprykkspøkelset truer fremdeles, men vi er kanskje sikret fortsatt 2. divisjonspill med de to uavgjortkampene. Cupen er det verdt å satse alt på, pokal i skapet på Varden hadde vært flott. Petter F.

    SvarSlett