mandag 7. september 2009

Årets første poengdeling

En hittil god sesong fikk seg et lite skudd for baugen med 3-3 hjemme mot Børresen.

Kampen startet med et velspillende Nkbil som trillet ball i hatt med svimle Børresenspillere. Vi hadde mange gode muligheter som vi enten blåste over eller utenfor mål. 0-0 holdt seg lenge, vi kom ikke nærmere enn et par stolpetreff.

Etterhvert fikk vi uttelling. En liten trekant Lasse - Kenneth - Lasse og lederhund Engebråten var fri gjennom. Et kontrollert skudd med innsiden av foten gjorde at vi gikk opp i 1-0.

Etter scoringen kom Børresen høyere opp i banen, mens vi ble litt baktunge. De produserte et par gode sjanser, og det var ikke ufortjent at de utliknet til 1-1.

Nkbil ga seg imidlertid ikke og et flott raid fra Mattis gjorde at Hans Martin kunne pirke inn ledelse med 2-1 til pause.

Andre omgang startet med et fint løp fra evigunge Sæbjørnsen. Han dro av et par mann, så opp og fant spiss Bjørnar, som på elegant vis setter inn 3-1 på volley. Alt dette før Børresen hadde fått låne kula.

Nå blir vi virkelig baktunge. Vi ligger altfor lavt med fire mann, og Børresen kan slå opp angrep etter angrep. Godt keeperspill og dårlige avslutninger gjør at vi holder unna i 10 minutter.

Børresen drar opp et angrep på venstre side og avslutter fra skrått hold. Det var kanskje et skudd keeper Gjermund kunne reddet om det ikke hadde vært for de fem minuttene med regn vi hadde før kampstart. Ballen fikk en lei stuss i gresset og snek seg under de lange armene til Gjermund og 3-2.

3-3 kom etter et fint angrep der vi blir utspilt. De spiller gode pasninger og kan bredside inn utligningen.

Store sjanser til begge lag etter 3-3 målet, men det blir ingen flere mål. Alt i alt greit gjennomført og fortjent uavgjort. God debut av Espen og fantastisk kamp av Bjørnar og Vidar.