tirsdag 15. mai 2012

Seier nummer to

Da var det klart forny kamp i bedriftsserien. Vi skulle måle krefter med Pikekyss i den sterke vinden på Tømtebanen. Pikekyss, et helt nytt og ukjent lag.

Pikekyss møtte i oransje hettegensere, med 12 mann og egen heiagjeng, dette kunne bli tøft!

Kampen var jevn, vi prøvde å spille ball og holde kula langs bakken men det var vanskelige spilleforhold med lett ball, sterk vind og humpete bane. Allikevel føler jeg at vi hadde god kontroll. Per-Johan hadde en kjempesjanse helt i starten av kampen, der han kom alene med keeper. Utfallet denne gang var ikke like bra som i sist kamp og keeper gjør en god redning.

I andre enden varter vår keeper, Hans Martin, opp med et par kvalifiserte redninger.

Omtrent midtveis i omgangen kommer dagens angrep. Vi bryter et Pikekyssangrep og gir ballen til Gjervan. Gjervan finner Lino som igjen spiller Bjørnar på vingen. Inne foran kassa ligger en umarkert Rustad som enkelt kan sette inn 1-0.

1-0 holder seg til pause.

Etter pause fortsetter kampen i samme spor, med sporadiske sjanser begge veier. Dommer’n gjør sitt for å blåse i hjel kampen med sine stadige formaninger om hvordan keeper skal kaste ut ballen, om det er femmeter eller innkast og gir oss tilslutt en leksjon i hvordan man tar senteren.

Pikekyss kommer etter hvert på en sjelden visitt mot nkbils forsvar, og får også uttelling med et drittmål. En høy ball fra eget forsvar går over både Kenneth og Kenneth, som begge feilberegner kula i vinden. Alene med keeper gjør to Pikekyssere ingen feil og 1-1.

Vi fortsetter imidlertid spillet vårt, og får også tilslutt belønning da Vidar tar innkast. Han ser en umarkert Pål Harald på lengste stolpe og pælmer ballen i hans retning. Pål har en enkel jobb med å breiside inn 2-1 scoringen.

NKBIL legger seg dypt etter scoringen og kampen ebber etter hvert ut. Ny seier og tre nye poeng i sekken.