torsdag 24. mai 2012

Røde Kenneth

En jevn kamp mot Kompiski endte tilslutt med tap 1-3.

Vi spiller ok fotball en stund og tar også fortjent ledelsen 1-0 etter en super kontring. Er litt usikker på om det er P-J som spiller igjennom Lino, eller om det er en motspiller som skal spille ballen inn til egen keeper, men Lino kommer ihvertfall helt alene gjennom med keeper og setter sikkert inn 1-0 ledelse til NKBIL.

Kampen er fortsatt jevn og ikke lenge etter får Kompiski sin utligning. Vidar taper en hodeduell og Kenneth A klarer ikke klarere nedfallsfruktene. Kompiskispissen får kjempetreff og setter inn 1-1.

Mot slutten av omgangen blir det dramatisk da keeper Kenneth S går ut for å bryte en kontring. Han vinner den første hodeduellen, men ballen kommer raskt tilbake. Utenfor eget felt er det imidlertid ikke lov, selv for keeper, å bruke hendene. Hvis dette skjer kommer det gjerne et kort, og det gjorde det. Rødt kort til Kenneth S og over en omgang med en mann mindre ventet.

Det skal sies at linjene kanskje ikke var av de mest rette, men linjer er linjer som dommer'n sa.

Gjervan tar ansvaret for hanskene og laget setter opp fire mann i mur for å forhindre scoring på det påfølgende frisparket. Vi glemmer markeringen på en av deres spisser, som får ballen ved stangen og setter inn 2-1.

Andre omgang blir vanskelig. Vi spiller 2-2-1 og tar sjanser bakover. Gjervan gjør en god jobb i kassa og redder mange store Kompiski sjanser. Når de kommer 4 mot 1 etter at vi har satset alt framover, blir det vanskelig å forhindre scoring. 3-1 blir satt inn via krysstanga.

Vi fortsetter å ta sjanser, og har to skudd i tverrligger i tillegg til at Lino blåser et skudd utenfor på blank kasse. Flere mål blir det imidlertid ikke og sesongens første tap er et faktum.