mandag 4. mai 2009

Kampen mot Norgesbuss

Etter noen frafall den siste dagen fikk vi anledning til å vise bredden på troppen i kveldens match.

12 spillesugne gutter møtte opp på arenaen et kvarter før kampstart slik at vi fikk med oss slutten på Sunnaas kamp mot politiet. Oppvarming kommer i annen rekke når det er livefotball på Alværn.

Med hele fem innbyttere var vi godt rustet til kampen mot bussjåførene. For å fordele spillerbyttene utover og hindre at mange spilte i uvante posisjoner, ble vi enige om å bytte i posisjoner. Dette fungerte greit og alle fikk ok med spilletid.

Gjermund startet i goalen og hadde lite å gjøre det første kvarteret. Vi hadde god kontroll bakover og skapte noen fine sjanser. Allikevel tok det litt tid før den første ballen satt i kassa. Flotte kombinasjoner og trekanter gjorde at Dan etterhvert kunne sette inn 1-0.

Vi fortsatte det fine spillet og Petter F fikk enkle oppgaver med å pirke inn både 2-0 og 3-0. Vi hadde kontroll og flere ville melde seg på scoringslisten. Med scoringskåte spillere over hele banene fikk bussjåførerne en grei oppgave to mot en mot slutten av omgangen. De spilte greit forbi en av våre forsvarere og satte ballen utagbart forbi Gjermund. 3-1 holdt seg til pause.

I pausen ble det satt fokus på at vi måtte sikre litt bakover og gjøre avtaler med midtbanen når de bakerste gikk på løp. Dette fungerte greit en god stund, men etterhvert som ballen så ut til å ligge i kassa etter hvert angrep ble scoringshungeren til backene for stor igjen og vi etterlot oss farlige kontringsmuligheter. Disse ble ikke utnyttet i særlig grad da det så ut som om sjåførene var mer og mer opptatt av ufine triks enn egne ferdigheter. Bjørnar som tok over ansvaret for målet tok seg også greit av de små farlighetene som kom.

Ballerne rant inn. Pål Harald scoret bl. annet tre hvorav det ene med hodet, Dan scoret ett til, Lasse tok ansvar med stoisk ro på straffe, før han plasserte ballen pent i krysset for sitt andre for dagen.

Kenneth gikk på løp, spilte trekant med Pål Harald og dyttet den inn, og Magnus ble andre back på scoringslisten med et flott skudd. Det stoppet ikke før vi hadde 11 scoringer. Det kunne fort blitt flere, vi er fortsatt litt ineffektive foran kassa.

Alt i alt en greit gjennomført kamp av alle gutta. Nils Petter gikk ut med skade mot slutten av første omgang og Kristian A gjør en flott debut.

Laget: Gjermund, Nils Petter, Bjørn Eirik, Magnus, Kenneth, Kristian E, Kristian A, Lasse, Bjørnar, Petter F, Dan og Pål Harald

Målscorere: Pål Harald 3, Dan 2, Petter F 2, Lasse 2, Kenneth og Magnus.

Neste match er onsdag 13. mai klokken 19.20. Motstander på Ås grus er Ski kommune.

1 kommentar:

  1. Imponerende! Før kampen ytret Petter F ønske om å holde track på hvem som har assists også, men med 11 mål så kan det jo bli vel mye følge med på. Bra at Pål harald kom tidlig ignag med scoringer slik at det ikke blir fokus på når det første målet hans vil komme. Nå er det i boks og attpåtil et skikkelig kinderegg - tre på en gang. Spennende blir det også å se om det er like stor interesse for å spille bortekamper. Da er det rett og slett prestasjoner på trening som avgjør om man skal inn i varmen. Kenneth har foreløbig et luxusproblem.

    SvarSlett