torsdag 28. mai 2009

Etter tre gode kommer...

...smellen

Åtte mann stresset på motorveien for å rekke Ås grus klokken fem. Vi var akkurat inne på grusen da dommeren blåste for avspark, og med ett var det mange som fikk det travelt med skiftingen. Noen minutter etter fem var vi imidlertid klare for kamp.

Starten på matchen var ganske jevn. Nille hadde sine sjanser, men det hadde også vi. Hans Martin var nære sitt første for sesongen etter en tunnel på keeper. Skuddet var ikke hardt nok og raske Nilleforsvarere fikk skutt ballen vekk fra streken.

Kanskje dette var vekkeren for broilerene fra Nille. De startet å spille fotball, flyttet laget høyere opp i banen og var tøffe i taklingene mot våre menn. Dette, i tillegg til at vi ble løpende mye i mellom og hadde et dårlig press på ballfører, førte til at de fikk tre raske scoringer. Solid keeperspill fra Kristian E gjorde at pauseresultatet kun ble 4-0.

Magnus gikk i mål i andre omgang og gjorde en god figur der. Per Terje kom tuslende i pausen og sesongdebuterte dermed. Det var nok mange som ble lettet da de så han komme. Vi fikk nye krefter samt enda en innbytter. Gutta var slitne og mange ville bytte...

Vi startet en liten opphenting i andre. Per Terje puttet to raske, slik at resultatet var 5-2 litt ut i omgangen. Vi øynet et lite håp... Imidlertid var det broilerene som tok over matchen igjen. På 5-2 misset vi noen giga-sjanser og slet med effektiviteten. Nille puttet til 6-2 før Steinar (som også sesongdebuterte) satte inn 6-3 med et flott skudd.

Nille fikk tre raske på slutten og vant tilslutt kampen 9-3. Skuffete gutter måtte reise fra grusen med årets første tap. Det positive er at kampen var jevnere enn resultatet tilsier. Vi har gode muligheter til å slå dette laget hjemme.

Laget: Kristian E, Kenneth, Hans Martin, Mattis, Steinar, Vidar, Magnus, Per Terje og Pål Harald.

Mål: Per Terje 2, Steinar.

2 kommentarer:

  1. Hans Martin Sørensen28. mai 2009 kl. 12:55

    Kjente det dagen derpå både i kropp og i hodet. CL finale og pils anbefales, dog ikke om det er arbeidsdag dagen etter. Vi reiser oss til neste kamp-Hjemmekamp på gress! DA lover jeg mål!

    SvarSlett
  2. Synd at det ble tap, men veldig gledelig for Petter F at det ikke ble nettkjenning på Pål, det betyr at drømmen om gullstøvelelen fortsatt lever. At Per Terje kommer rekende på en fjøl og putter to kjappe tyder dog på at det kan bli kamp om den gjeve prisen i år, Steinar har nok heller ikke lima sitt siste kremmerhus. Øivind har vel også etpar, men som den gentleman han er så er han vel mer enn tilrettelegger en måljeger.

    SvarSlett