onsdag 13. mai 2009

Fortsatt ubeseiret!!!


Da er kampen mot Ski kommune unnagjort, og vi er fortsatt ubeseiret etter en 5-2 seier.


Vi ble tilslutt 10 spillere, noe som er veldig bra etter mange forfall tidlig i uka. Petter R gjorde sin første seriekamp for sesongen og kom fint ut av det, med fine løp og gode pasninger. Når det hele blir kronet med et flott hodestøt og scoring må han jo få godkjent i karakterboka.



I tillegg til Petters sesongpremiere hadde vi med oss debutant Mattis. Mattis startet det hele med å spørre oss om hvordan han skulle sette på leggskinnene noe som førte til at han måtte finne sin plass på benken ved kampstart. Etterhvert som han endelig kom inn gjorde han en heroisk innsats med god mannsoppdekking og sugne sklitaklinger. Flott debut!



Kampen startet ganske rolig uten de store sjansene, men med et spillemessig overtak til NKBIL. Det tok tid før den første ballen satt i nettet, men Øivind tok med seg ballen på et fint løp og dundret den inn til 1-0 ledelse. Like etter satte Petter R også kontrollert i kassa etter et flott innlegg fra venstre - 2-0.

Etter 2-0 målet rotet vi det litt til for oss selv, og en dårlig avklaring i eget forsvar førte til redusering til 2-1. Dette holdt seg til pause.


Vi gjorde vårt sedvanlige keeperbytte i pausen, Petter F gikk ut av mål og Vidar tok over hanskene.

Petter F gikk inn på høyrekanten og markerte seg umiddelbart med scoring nummer 4 for sesongen og 3-1 ledelse.


Ski ga seg ikke og reduserte snart enda en gang til 3-2. Det var fortsatt match!


Nesten rett fra avsparket etter skis mål kom vårt neste. Kenneth fikk ballen i de bakre rekker, så opp og så en umarkert Pål Harald foran Skis mål. Pasningen gikk over midtbanen, ble møtt med et perfekt mottak og et utagbart skudd til 4-2. Pål Harald puttet enda ett mot slutten av kampen og fastsatte sluttresultatet til 5-2.

En rotete kamp, med stillestående nkbil'ere og dårlige pasninger endte godt, men det er mye å rette på fremover. Det positive er jo at vi vinner på en dårlig dag.

To seire på to seriekamper er bra og det lover godt for videre spill at vi nå har slått begge lagene som rykket ned fra 1. divisjon i fjor.

Laget: Petter F, Nils Petter, Kenneth, Mattis, Dan, Hans Martin, Petter R, Øivind, Vidar og Pål Harald.

Mål: Petter F, Øivind, Petter R og Pål Harald 2.

Neste kamp er onsdag 27. mai klokken 17.00 Motstander på Ås grus er serieleder Nille.

5 kommentarer:

  1. Dårlig kamp, men det var liten tvil om at vi var noen hakk bedre enn motstanderene. Men man vet jo aldri i fotball, plutselig er det en luring som dribler osm bakerste mann eller en keeper som har polvotter på henda. 4-2 scoringen til Pål var veldig viktig da vi da sa ifra at vi ikke var interessert i noe tull.

    Spennende å se hvem som vinner gullstøvelen i år, Pål er godt i gang, men hvis Petter F har tenkt å dunke inn knallskudd i kamp etter kamp kan det bli et bikkjeslagsmål. Petter F har vel gjort de øktene i kassa han er pålagt med noen fine og kontrollerte fistinger i tverrliggeren som resultat, så snart må Pål ofre tid som spiss til bakdel for å stå i mål.

    SvarSlett
  2. Endelig litt bilder av gutta. Et lagbilde bør vi også få til-dette kan jo pryde forsiden av bloggen? Gøy når vi vinner gutta, men føyer meg i rekken bak kenneth. Vi må bli mer ryddige. Så ut som 5 av 7 spillere ville gålle på hvert eneste angrep vi hadde. Dette kan fort føre til mål mot oss. skjerpings! Mvh onkel reisende MAC

    SvarSlett
  3. Stilig bilde, og bra blogg!
    Enig at kampen var noe rotete, særlig var vi dårlige en periode mot slutten av første omg. Men vi viser igjen at vi er best når ballen går hurtig fra mann til mann. Litt mer ro foran kassa, og vi kunne hatt noen gåller til.

    La Amta få link til bloggen!

    pål

    SvarSlett
  4. Det er foresten noe veldig utypisk med årets NKBIL lag. i fjor var vi i perioder sjeleglade hvis vi klarte å få til et tålig ok resultat, i år slår vi altså våre kommunale venner fra Ski 5-2 og vi har fokus på at prestasjonen var dårlig til tross for OK resultat. Det er jo som balsam i ørene på en Drillo-venn, men vi må ikke bli så stappmette at vi ikke skal suge litt på karamellen når vi vinner. Men det er klart når vi møter Nille senere i sesongen må vi heve oss mange hakk. De har innledet sesongen med en 21-3 seier over Rema 1000. FRYKTINNGYTENDE, vi bør sende spioner til deres neste kamp.

    SvarSlett
  5. Jo da, er enig i at vi har en annen mentalitet i år. Mye guts og en brei og god spillerstall er et supert utgangspunkt for en sindig manager. Kos dere med seier og bra start på sesongen. Nille venter oss i neste match, så ta det rolig på mgp-finalen og 17. mai. Trening må til, og vi trener tirsdag 19 mai. Klokkeslett kommer på mail senere.

    Kenneth - manager

    SvarSlett