tirsdag 20. september 2011

Seriemestre 2011

Sannelig jeg sier dere, vinner av serien 2011 - NKBIL! I en thriller av serieinnspurt der NKBIL mistet formen fullstendig de siste kampene gikk nesten alle resultater vår vei. I gårsdagens flyttede kamp gjorde Politiet jobben sin for en gangs skyld og knuste Nexans 5-3. Med seier til Nexans ville de tatt gullet, og med uavgjort ville det blitt omkamp. Det var med en småflau smak i munnen vi vant siste kampen mot Muribø på Walkover, men sånn er fotballen og vi la grunnlaget for seriemestertittel med 5 strake serieseiere etter en trøblete innledning.

Vi venter litt med å gjøre opp full status av sesongen - vi har en cupfinale som skal spilles på onsdag, men nå kan vi senke skuldrene og ha det mest mulig moro i den kampen, presset vi har fått trøkkt ned over skuldrene våre av vår trofejagende manager har lettet og vi som har minutter i år er i høyeste grad delaktige i den historiske bragden. Oddsen for at vi skulle stå igjen som mestere var rimelig høy i det Falken lima sitt famøse selvmål mot snuten i kamp 2, men så hadde vi en voldsom flyt før vi møtte veggen mot Sunnaas - og da vi skusla det til mot UMB så alt helsvart ut, men det holdt.


Successfaktorene i år har nok vært stram defensiv organisering og hard innsats, samt en meeeget stor tropp med spisskvaliteter som king Kenny har hatt å leke seg med. Av de som begynte serien i år var det jo hele tre spillere som sa takk for seg og ikke spilte flere kamper, Kenneth S, Mattis og Ole Bent fikk nok og forlot det de trodde var et synkende skip, men skipet hadde ikke slagside på mer enn 21,7 grader og kantret ikke til tross for tung start.

Cupfinale: Usikker på hva det betyr at Lokaj renhold tapte 7-1 mot ASKO i sin siste kamp, de viste jo forykende takter før det. De rundspilte et Sunnaas i høstform i semifinalen og vi har hørt gjetord om et meget sterkt og teknisk lag med sutring og usportsligheter som sin spesialitet. At kampen går på kunstgress med Cato Richardsen som dommer er ikke sikkert er en bakdel.

Bankett: Vi er serimestere. Vi bør slå på stortromme. Vi kommer tilbake til det. Det eneste som er sikkert er at siste års bankettlokale er stengt for året grunnet utagerende ølsøling i soffaen av forfyllet Spurs supporter.


Tabellen: 1.div. 7'er Follo Lag S V U T Målf. P

1. Nesodden Kommune       10 6 1 3 32 - 22 19
2. Nexans                               10 6 0 4 42 - 41 18
3. Follo Politi                           10 4 4 2 37 - 27 16
4. Sunnaas                             10 5 1 4 27 - 29 16
5. UMB                                   10 3 1 6 23 - 35 10
6. Sons of Muribø                   10 2 1 7 19 - 26 7

3 kommentarer:

  1. Nei, dette var moro, gitt!!
    Grattis!
    NKBILs SKÅL!!

    SvarSlett
  2. Utrolig bra jobba gutta!
    I kveld må vi være på hugget, bytte ofte, og løpe til vi kjenner blodsmaken i kjeften. Vi må prate sammen, spille ball, leke oss og ikke minst kose oss masse! Vi fortjener "the double" og da må alle gi alt i kveld.
    Come on you NKBIL´s!

    SvarSlett
  3. Jau, jau, overmakta ble for stor i cupfinalen, Lokaj var rett og slett bedre enn oss, men vi kunne vel ha bitt litt bedre fra oss. Vi var rett og slett litt for trege i røvvene våre og må trene mye hurtighet og mengde i vinter for å stille bedre rustet neste år. Endel personlige feil i forsvar samt at vi ikke scorte på de få sjansene vi fikk. Selv om høstsesongen ble en sportslig nedtur kan ingen ta fra oss seriegullet og banketten bør bli en lystig affære.

    SvarSlett