onsdag 31. august 2011

......... NKBIL- Sunnaas.............

XX#¤#"%¤#%/%¤ #!"¤#"%#%¤#%¤#/&/&¤#"#"%¤
"#¤"¤#"¤#&%¤#"#¤%/&%#¤&@$@£@

Pause 0-3

1-3 Øivind - uassistert
@£$@£$£$€$£@£"#¤"#¤"¤#%¤#&#
Rødt kort: Vidar
¤%"#¤#"#¤#&%¤/&)%¤#&%/
Strafferedning: Gjermund
@£@£@$#¤%"##¤!"¤%¤(/%#%"¤#%668
2-5 Hans Martin på pasning fra Per Johan

Slutt

3 kommentarer:

  1. Her var d rene ord for penga, men så er det jo ingen grunn til å male ting rosenrødt. Vi tapte for et bedre lag idag, et lag som satset på på en 3-3-0 formasjon med komprimert midtforsvaret og til tider løpskraft på midten. Vi kom i tillegg under pga noen billige baklengs noe som var perfekt for sunnaas. Bra d ikke ble verre sifre enn d ble. Viktig strafferedning fra Gjermund. Håper vi møter lokaj renhold i cupfinalen. Drømmen om seriegull fikk seg hvertfall en saftig slagside og vi må overgå oss selv i de to siste matchene samt at nexans roter seg bort hvis vi skal klare det nå.

    SvarSlett
  2. Viktig å påpeke at de manglet en "#%&" i 1. omgang. Ellers et veldig oppsummerende og detaljert kampreferat. Come on you NKBIL´s!

    Hansemann

    SvarSlett
  3. I ettertid er jo det beste/morsomste minnet fra kampen Petter R som får ballen i ganske fin posisjon på en 5-6 meter og brenner den over og utenfor. Sinnet og frustrasjonen over den missen var han ikke mye interessert i å maskere - herlig mimikk. Men det lyste vinnervilje av trynet, og neste gang er du hjertelig velkommen til å spille førsteomgang også petter!

    SvarSlett