torsdag 6. mai 2010

Første seriekamp

Da var vi i gang igjen. Ny divisjon, nye drakter og ny giv...

Første seriekamp var hjemme mot fjorårets seriemester Follo politi. Solen skinte, banen var nysladdet og gutta freshe.

Kampen startet med et ganske stort polititrykk. Vi ble presset bakover, men holdt liten avstand mellom forsvar og midtbane, slik at det var vanskelig for politiet å spille seg til de store sjansene.

0-0 holdt seg et godt stykke utover omgangen. Nullen sprakk på en corner. Politiet slo hardt inn, en politispiller dyttet effektivt vekk Steinar med to strake hender og kunne enkelt heade inn ledelsen som holdt seg til pause.

Andre omgang startet omtrent som den første, men det tok nå kortere tid før scoringene kom. 2-0 kom etter at vi lot en av politiets midtbanespillere komme for nærme mål med ballen. Når skuddet hans er presist og hardt blir det vanskelig å redde. 2-0 snek seg inn nede ved venstre stolperot.

Like etter kom 3-0. Et fint angrep blir avsluttet med et skudd som treffer keeper Magnus i kneet. Ballen hopper videre mot mål med en voldsom skru. Den hadde nok ikke gått inn hadde det ikke vært for at den traff Kenneth på veien. 3-0 var altså årets første selvmål.

Vi hever oss litt, får til noen fine kombinasjoner og får da også en fortjent redusering. Espen Gjervand raider fint oppover. Avslutningen hans er bra og keeper må gi retur. Der er Steinar som kaldt setter inn reduseringen til 3-1.

Etter dette ebber kampen ut uten flere store sjanser eller mål. En ok start på sesongen gir også tro på at vi har noe å gjøre i denne divisjonen.