torsdag 20. mai 2010

Årets første seier!

Alle gode ting er tre. Nkbil is back on track!

Hele ti tente mann var klare til kamp i solskinnet på Dal. Vi skulle reise kjerringa etter en begredelig kamp mot Nexans. Dette var en kamp som måtte vinnes...

Coop Langhus stilte med 7 mann og sorte drakter, slik at vi måtte spille i gult overtrekk.

Kampen startet med et massivt NKBIL-press, og før Sunnaasgutta rakk å forlate stadion hadde Pål Harald putta goal nummer en. Vi fortsatte presset og skapte noen sjanser. Etterhvert som vi ikke scoret ble vi mer og mer stresset. Vi spilte rotete og traff ikke med pasninger.

To-null kom da i grevens tid. Pål Harald ble igjen spilt fint igjennom og hadde ingen problemer med å sette den inn.

Spillet vårt bedret seg betraktelig etter denne scoringen, og vi trakk opp det ene fine angrepet etter det andre. Flere mål ble det derimot ikke og resultatet 2-0 holdt seg til pause.

Andre omgang startet som den første, med stort NKBIL-press. Allikevel varte og rakk det før Kristian A satte inn 3-0.

4-0 var en fin avslutning fra Hans Martin på en crosser.

4-1 kom ut av et langskudd. Kenneth glemte at spensten ikke var som på sine yngre dager, satset, stusset så vidt og scoret... (var det selvmål igjen tro?)

5-1 kom etter et dobbelveggspill på høyrekanten mellom Kristian A og Kenneth. Coopspiller'ne ble brukt som rundingsbøyer og sto svimle igjen. Flott scoring av Kristian A igjen.

6-1 kom som et resultat av et brudd på midtbanen. Kenneth snappet opp en dårlig Coop-pasning og kom alene med keeper. Pål Harald var kåt på hat-trick og halset etter. To mann alene mot keeper gjorde jobben enkel. En liten tversover pasning og Pål Harald kunne sette sitt tredje for dagen i blank kasse.

Alt i alt en ok gjennomført match, selv om dette neppe holder i neste ukes lokaloppgjør mot Sunnaas. 3 poeng og seks goaller gjør allikevel noe med selvtilliten til et nyopprykket lag.

Laget:
Magnus, Ole Bent, Kenneth, Vidar, Kristian A, Kristian E, Hans Martin, Gjermund, Lasse og Pål Harald.

Mål:
Pål Harald 3, Kristian A 2, Hans Martin

2 kommentarer:

  1. Wow, etter forrige uke 1-10 trodde jeg det var større sjanse for at Dahlen ville innrømme at "the Joshua tree" var en oppskrytt skive enn at man skulle vinne mot Coop.

    jeg så Ole Bent på Tangen 17 mai og da så han veldig stappmett ut der han satt med is, brus og kaker til den store gullmedaljen. Men det var kanskje fint med litt ekstra tyngde i duellene?

    SvarSlett
  2. Nå vil vel NKBILS styrke vise seg neste uke, det er rett og slett et "best i by'n"-oppgjør, og gutta fra kommunen drar seier'n glatt i land med det gode humøret fra Coop-kampen. Med noe bedre pasningskvalitet hos det svarte laget, blir Sunnaas sendt hemmat som slakt.

    SvarSlett