torsdag 27. august 2009

Videre i cupen

11 mann møtte til kamp mot Rockelegionærene på Dal. Oppvarmingen var godt organisert, gutta tente og klare til kamp i den lave kveldssolen.

Rockelegionærene vant målvalget og valgte ballen. Dette passet oss utmerket da vi hadde solen i øynene og ingen caps til keeper Gjermund. Sidebyttet var et faktum.

Vi startet kampen i et høyt tempo. Spilte rundt motstanderen med fikse kombinasjoner og gode løp. Det sto 4-0 før legionærene nesten hadde fått låne kula.

Vi fortsatte det gode spillet frem til pause og ledet 6-0 ved halvtid.

Etter hvilen gikk Kristian A i mål og Gjermund inn på kanten. Vi fortsatte det gode spillet, men slapp motstanderen litt mer med i kampen. 2-2 i andre omgang gjorde at vi greit avanserte til semifinalen med 8-2 seier.

Første scoring for sesongen av både Mattis og Hans Martin kom også i løpet av kampen.

Laget:
Gjermund, Vidar, Kenneth, Kristian A, Pål Harald, Petter F, Petter R, Mattis, Hans Martin, Øivind og Dan.

Mål:
Pål Harald 4, Dan, Vidar, Hans Martin og Mattis

4 kommentarer:

  1. Synes det er visse spillere(jeg nevner ikke navn da jeg ikke vil utlevere Pål H) som bør gå en runde i seg sjøl og huske at gullstøvelen er vel og bra, men som Armstrong sier "there is no I in TEAM".

    Med disse bitre og desillusjonerte linjer kan vi vel avblåse kampen om gullstøvelen, og begynne å suge p¨densøte karamellen denne seongen er blitt. Poengrekord, semifinale i cuppen, alle kamper utover nå må vel regnes som en ren bonus. De tre andre lagene i semi er Sunnås, Kompiski og Sons of Muribø. De to siste holder til i tredje divisjon, men som vi ser så banken Sons of Muribø tok rotta på Bussene hele 9-0 i kvarten! kompisski tok seg av Gutta Bros i første runde og topplaget i vår avdeling Nexans i kvarten. Så uansett hvem vi møter så blir det hardt, men skal love dere at ingen av lagene som er igjen har lyst til å møte løvene fra nesodden.

    SvarSlett
  2. Vil gjerne nevne at jeg spilte fram Vidar (mange ganger) og Kristian til store sjanser. Sentrer da mye jeg...

    pål

    SvarSlett
  3. Hehe.....Bare tull i min øverste kommentar! Pål er definitivt en lagspeller som spiller frem vel så mye han avslutter sjæl. Kommentaren min øverst var kun resultat av misunnelse over Påls gode avslutningsegenskaper som er gull(erud) verdt for nkbil. Nå gjelder det bare at scoringsformen holder seg ut sesongen, da kan vi ikke se bort fra at vi kan feire både den ene og andre bøtta. :-D

    SvarSlett
  4. Jeg synes vi er gode for tiden. Vi scorer mest av alle i serien og slipper inn få mål. Laget er bra nok til å klare seg greit om vi rykker opp også.

    Tror vi møter kompiski i semien i cupen, men må dobbelsjekke med trekningslistene.

    I serien har vi to vanskelige kamper mot Norgesbuss og Nexans, samt to vi bør vinne (rockelegionærene og børresen). Slår vi en av de to "vanskelige" tror jeg vi klarer opprykket.

    Blir en fryd på neste oppmannsmøte med premier både for cup og serie....

    Shanks

    SvarSlett