torsdag 17. juni 2010

Avansement i cup'en

Da er vi i semien i cupen nok en gang. Åtte mann møtte til kamp på Ås grus. Motstander var UMB.

Det var en jevnspilt kamp. sjanser og ingen mål i første omgang. Noen skudd her og der var det, men jabulani-ballen er lett og vinglete som en badeball, derfor dårlig uttelling.

I pausen ble vi enige om å holde trykket oppe. Scoringen kom ti minutter ut i omgangen. Et smart innkast fant Gjermund på vingen. Han avanserte langs linja og kopierte læremester Maicon på Brasil da han smalt ballen innenfor keeper og i lengste hjørnet fra tilnærmet død vinkel. Vakkert!

UMB flyttet laget litt høyere opp på banen etter scoringen, og skapte noen halvsjanser. Mål ble der imidlertid ikke og kampen debbet ut med 1-0. Det er vanskelig å score når du har 0 skudd på mål.

Follo Politi knuste Sunnaas i den andre kvartfinalen og blir semifinalemotstander.